7 strategií jak hrát Ruletu

Ruleta online: 7 technik, jak vyhrát na ruletě

Autor článku Tomáš Dvořák le  15. leden 2024 Naposledy upraveno dne 15. leden 2024

Tento článek zabere 9 minuty na čtení a má 20 1726 slova.

Existuje mnoho technik rulety. Většina z nich byla vyvinuta velkými matematiky a filozofy, kteří se chtěli pokusit vydělat peníze pomocí svých dovedností.

Rozhodli jsme se je pro vás shromáždit, abychom vám je představili. Upozornění, v žádném případě nepropagujeme tyto techniky jako vítězné. Představujeme je vám pouze informativně, kasino bude vždy vítězit, a to bez ohledu na techniku, kterou použijete.

7 technik pro hraní rulety

  • Alembertova postupka
  • Holandská postupka
  • Zographosova metoda
  • Wellsova metoda
  • Fibonacciho metoda
  • Labouchèrova metoda
  • Martingale

Alembertova postupka v ruletě

Zásada této metody je velmi jednoduchá. Snadno se přizpůsobuje i skromnějším rozpočtům s poměrně nízkým rizikem. Pokud se rozhodnete tuto techniku použít při vašich sezeních u rulety, vybavte se trpělivostí, protože je velmi časově náročná.

Ukázka bude mnohem názornější. Nejprve si musíte vybrat jednotkovou sázku, která bude sloužit jako základ.

Při vašem prvním sázení umístíte jednu jednotku. Pokud se ukáže, že je výherní, vsadíte jednu jednotku i na druhý sázku. Pokud však váš sázka prohraje, musíte na druhý sázka vsadit dvě jednotky. Pokud je druhý sázka výherní, snížíte svou jednotkovou sázku zpět na jednu jednotku pro další sázku. Naopak, pokud váš sázka prohraje, musíte pro další sázka přidat ještě jednu jednotku a tak dále.

CoupMiseResultatRevenu
11 unitéPerdu-1
22 unitéPerdu-3
33 unitéPerdu-6
44 unitéGagné-2
53 unitéPerdu-5
64 unitéPerdu-9
75 unité+4+1
84 unitéGagné0
93 unitéGagné+3

Holandská postupka v ruletě

Holandská postupka je jednou z nejrizikovějších technik. Spočívá v hledání parit mezi dvěma protilehlými šancemi na progresi ve ztrátě. Pokud je tato parita dosažena, tato technika vyhrává půl sázky na každý zahrávaný tah.

Příklad - Holandská postupka

CoupMiseResultatRevenu
11 unitéPerdu-1
22 unitéPerdu-3
32 unitéGagné+1
43 unitéPerdu-4
53 unitéPerdu-7
63 unitéGagné+4
74 unitéPerdu-5
84 unitéGagné+4
94 unitéGagné0
105 unitéGagné+5

Cílem této techniky je smazat ztráty z předchozích tahů až do dosažení paritě mezi červenou a černou. Je třeba podrobně vysvětlit každý tah:

  1. Prohraný tah - Zvýšíme sázku o jednu jednotku (1+1) pro další tah
  2. Prohraný tah - Zachováme stejnou sázku pro další tah (2) a pokusíme se získat zpět ztrátu z prvního tahu
  3. Výherní tah - První tah byl vrácen, zvýšíme sázku o jednu jednotku (2+1) pro další tah a pokusíme se získat zpět ztrátu z druhého tahu
  4. Prohraný tah - Zachováme stejnou sázku pro další tah (3) a pokusíme se získat zpět ztrátu z druhého tahu
  5. Prohraný tah - Zachováme stejnou sázku pro další tah (3) a pokusíme se získat zpět ztrátu z druhého tahu
  6. Výherní tah - Druhý tah byl vrácen, zvýšíme sázku o jednu jednotku (3+1) pro další tah a pokusíme se získat zpět ztrátu ze čtvrtého tahu
  7. Prohraný tah - Zachováme stejnou sázku (4) pro další tah a pokusíme se získat zpět ztrátu ze čtvrtého tahu
  8. Výherní tah - Čtvrtý tah byl vrácen, zachováme stejnou sázku pro další tah (4) a pokusíme se získat zpět ztrátu z pátého tahu
  9. Výherní tah - Pátý tah byl vrácen, zvýšíme sázku o jednu jednotku (4+1) pro další tah a pokusíme se získat zpět ztrátu ze sedmého tahu
  10. Výherní tah - Sedmý tah byl vrácen a byla dosažena parita. V této sérii 10 tahů jsme získali pět červených a pět černých s výdělkem pěti jednotek. To nám dává skutečně zisk půl sázky na každý hraný tah.

Buďte opatrní, hledaná parita může trvat dlouho, než bude dosažena. Jakmile je dosaženo této parity, doporučujeme začít znovu od nuly a nepokračovat ve stejných sázkách, které byly získány v okamžiku dosažení parity.

Metoda Zographos v ruletě

Tato technika je jednou z "nejjistějších", když mluvíme o strategii v ruletě. Hodí se jak pro malé, tak pro velké rozpočty. Skutečně, pro každý hraný tah nebude nutné zvyšovat vaši sázku, ale spíše ji zachovat pro každý hraný tah.

Metoda Zographos je technika, která se hraje ve 24 tazích rozdělených do osmi sérií po třech tazích.

Příklad - Metoda Zographos

První série je takzvaná sérii pozorování:

  • 1. tah: Černá, nehraje se
  • 2. tah: Černá, nehraje se
  • 3. tah: Červená, nehraje se

Během druhé série musíte zopakovat předchozí sérii, ale tentokrát vsázíte vaši jednotkovou sázku na každý tah:

  • 4. tah: Černá. Vsází se na Černou, výherní tah
  • 5. tah: Červená. Vsází se na Černou, prohraný tah
  • 6. tah: Červená. Vsází se na Červenou, výherní tah

Po průběhu prvních dvou sérií budete vsázet podle dominantní barvy překrývající tahy každé série:

  • 7. tah: Červená. Vsází se na dominantní Černou, prohraný tah
  • 8. tah: Černá. Žádná dominanta, nehraje se
  • 9. tah: Červená. Vsází se na dominantní Červenou, výherní tah

Pro čtvrtou sérii opakujeme stejný herní schéma, ale přidáváme k němu schéma třetí série:

  • 10. tah: Červená. Vsází se na dominantní Černou, prohraný tah
  • 11. tah: Černá. Vsází se na dominantní Černou, výherní tah
  • 12. tah: Červená. Vsází se na dominantní Červenou, výherní tah

A tak dále až do dosažení 24 tazích a osmé série. Jakmile jsou dosaženy 24 tahy, jednoduše začněte znovu od nuly s první sérií pozorování. Někteří hráči, aby se pokusili zvýšit své výhry, přidají jednu jednotku sázky do každé série. To samozřejmě nedoporučujeme.

Wellsova metoda v ruletě

Tato technika rulety se používá s tabulkou obsahující 9 sázek: 1, 2, 3, 4, 5 (počáteční sázka), 6, 7, 8, 9. První sázka (centrální sázka) je tedy 5 jednotek sázky. Poté budeme snižovat sázku o jednu jednotku při výhře a zvyšovat o jednu jednotku při prohře, nikdy nepřekračujeme 9 jednotek sázky.

Příklad - Wellsova metoda

CoupMiseResultatRevenu
15 unitéPerdu-5
26 unitéGagné+1
35 unitéGagné+6
44 unitéPerdu+2
55 unitéGagnéu+7
64 unitéGagné+11
73 unitéGagné+14
83 unitéGagné+16
91 unitéGagné+17

V tomto příkladu jsme dosáhli nejnižší sázky této techniky. Je lepší začít znovu od začátku

Jak tedy aplikujeme tuto matematickou posloupnost na techniku rulety? Každé číslo v posloupnosti reprezentuje jednotky sázky. Začneme tedy naši hru s jednou jednotkou sázky, protože první číslo v posloupnosti je 1. Pokud je tento tah výherní, nic se nemění a opakujeme s prvním číslem.

Naopak, pokud je tah prohraný, přidáme další číslo z posloupnosti, což nám dá sázku dvou jednotek pro další tah. Postupně, jak postupujeme v posloupnosti, v okamžiku kdy tah vyhraje, musíme vymazat dva předchozí čísla.

Příklad - Fibonacciho metoda

Buďte opatrní, pokud se rozhodnete hrát s touto technikou rulety. Jak můžete vidět, je snadné se v tom ztratit a dostat se k astronomickým sumám. Proto je třeba začít s malými sázkami a nezačínat hned velkým vkladem u první sázky, abyste rychle nepřišli o všechny peníze.

Labouchèrova metoda v ruletě

Labouchèrova metoda je technika velmi podobná Fibonacciho metodě. Zde také nalezneme systém posloupnosti, ale tentokrát ne na základě matematického pravidla. Budete si muset vybrat rostoucí posloupnost čísel a sečíst krajní čísla, abyste získali vaši první sázku.

Pokud je tah výherní, musíte odstranit první a druhé číslo v posloupnosti a poté vsadit podle nových krajních čísel. Pokud je tah prohraný, přidáte součet krajních čísel na konec posloupnosti. To nám dává nový konec naší posloupnosti.

Zde je příklad pro ilustraci s definovanou posloupností (1-2-3-4-5-6):

Příklad - Labouchèrova metoda

Buďte opatrní s touto technikou, je stejně nebezpečná nebo dokonce nebezpečnější než Fibonacciho metoda. Jak můžete vidět, velmi snadno můžete generovat velké ztráty jen v několika tazích. Proto, pokud se rozhodnete tuto metodu používat, začněte vaší posloupnost s nízkým číslem a s krátkou posloupností.

Martingale v ruletě

Tato technika rulety je bezpochyby nejznámější ze všech. A není divu, nevyžaduje žádné intelektuální schopnosti ani paměť. Princip je jednoduchý, rozhodněte se pro jednotkovou sázku, která bude základem vaší hry. Pokud je váš tah výherní, nic se nemění, můžete pokračovat na této sázce. Naopak, pokud je váš tah prohraný, musíte zdvojnásobit vaši sázku a tak dělat až do výherního tahu.

Příklad - Martingale

CoupMiseResultatRevenu
11 unitéPerdu-1
22 unitéPerdu-3
34 unitéPerdu-7
48 unitéPerdu-15
516 unitéPerdu-31
632 unitéPerdu-63
764 unitéGagné+1
81 unitéGagné+2
91 unitéPerdu+1
102 unitéGagné+13

Tato technika je jednou z nejnebezpečnějších pro váš bankroll. Pokud by sedmý tah byl prohraný jako předchozí, byl by deficit 127 jednotek sázky jen za sedm tazích. A to vše pro potenciálně velmi nízký zisk! Bez ohledu na to, v jaké výši vyhrajete váš sázku, zisk bude vždy jen jedna jednotka sázky.

Je také důležité připomenout, že martingale je zakázána v pozemních kasinech i online. Většina online kasin ji zakazuje ve svých podmínkách použití. Pokud to online není zakázáno, jste přesto omezeni, protože každý stůl s ruletou má maximální sázku. Takže pokud zvyšujete sázky, bude pro vás nemožné překročit určitý limit.

Závěr

Jak bylo řečeno v úvodu, tento článek je pouze informativní. Všechny tyto techniky by mohly být dokonalé, ale existuje jeden prvek, který je VŠECHNY demontuje! A ano, samozřejmě mluvíme o tom malém faktoru, který dává kasinu výhodu: 0.

Toto 0 dává kasinu mírnou výhodu a snižuje pravděpodobnost výhry na 48,64 % při poměru výher 1 ku 1 (namísto 50 %, pokud by 0 neexistovalo). Všechny tyto techniky byly vyvinuty bez zohlednění čísla 0.

Doporučujeme tedy být VELMI OPATRNÍ, pokud se rozhodnete hrát tyto matematické techniky. Abyste je mohli vyzkoušet, zřídili jsme na našem webu bezplatnou hru rulety.

avatar-logo

Tomáš Dvořák - Hudební skladatel pro počítačové hry

Naposledy upraveno dne : 15. leden 2024

Tomáš Dvořák alias FLOEX, je hudební skladatel, který se podílel na tvorbě soundtracku ke hře Papetura, který obsahuje devět skladeb. Inspiroval se prý šustěním papíru a světlem. Jak originální!

Zanechat komentář
logo Betify

Betify

Informace

Aktivovat můj bonusicon Bonus

Bonus

+100%

Max. Bonus

1 000 €

Wager

X30

Min. vklad

20 €

Nové kasíno20% Cashback8000 Hracích automatů
logo Rabona casino

Rabona casino

Informace

Aktivovat můj bonusicon Bonus

Bonus

+100%

Max. Bonus

12 500 Kč

Wager

X35

Min. vklad

500 Kč

Kasíno v ČJ!20+ Bonusů9000+ hracích automatů
logo Nine Casino

Nine Casino

Informace

Aktivovat můj bonusicon Bonus

Bonus

+100%

Max. Bonus

12 000 Kč

Wager

X35

Min. vklad

500 Kč

Bookmaker & Casino25% Cashback každý denOriginální hry Nine casina
logo MyStake

MyStake

Informace

Aktivovat můj bonusicon Bonus

Bonus

+100%

Max. Bonus

1 000 €

Wager

X35

Min. vklad

20 €

Nové CasinoCrypto Bonus 170% Exkluzivní minihry